2015. gada 12. janvāris

BALVU PAMATSKOLAS AUDZĒKŅU ZIEMSVĒTKU KONCERTS

Ziemassvētki ir brīnumu gaidīšanas, labdarības un dvēseles apskaidrošanās svētki, kad mēs visi kaut uz mirkli kļūstam labāki, patiesāki un atvērtāki. Lai ienestu īpašo svētku sajūtu un noskaņas Balvu pamatskolā, skolas interešu izglītības audzēkņi skolēniem, skolotājiem un vecākiem bija sarūpējuši īpašu pārsteigumu- Ziemassvētku koncertu, ko paši arī vadīja.
Paldies par jauko pasākumu, kurā ar savām dziesmā visus priecēja 1. klašu koris (vadītāja Ā.Žuga), 1.-2.klašu ansamblis (vadītāja A.Ločmele),1.-2.klašu dejotāji (vadītāja I.Pilāte), 3.klašu dejotāji (vadītājas I.Pilāte un I.Melne), 2.-4.klašu ansamblis, 5.-6.klašu ansamblis (vadītāja G.Ripa), 1.klašu moderno deju dejotāji (vadītāja Ž.Ivanova), skolas leļļu teātris (vadītāja I.Jeromane), 3.-7., 7.-9.klašu ansamblis un vijolnieku ansamblis (vadītāja Z.Zaharova), kā arī estētikas pulciņa meitenes ar savu modes skati (vadītāja Ž.Ivanova).Skolas direktore Māra Pimanova sveica skolēnus par labām sekmēm, nosaucot konkursa „Labākie sasniegumi mācībās” uzvarētājus.
Noslēgumā visi skolēni vienojās kopīgā Ziemassvētku dziesmā, ikvienam apmeklētājam sirdī atstājot gaišas un labestīgas emocijas, vēlmi dalīties dāvināšanas un došanas priekā, jo mēs visi labi zinām: „Cik daudz gaismas uz ceļa, pa kuru mums jāiet… Iesim saņemt un starot, un dot!”