2014. gada 3. novembris

BALVU PAMATSKOLĀ TIEKAS PENSIONĒTIE SKOLOTĀJI

Jau trešo gadu Balvu pamatskolas direktore Māra Pimanova mīļi aicina ciemos Balvu novada izglītības iestāžu skolotājus, kuri devušies pelnītā atpūtā. Ideja pulcēt kopā pensionētos skolotājus nāk no Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes, un ar Balvu novada pašvaldības atbalstu reizi gadā tiek godināti bijušie pedagogi, kuri savu mūžu veltījuši jaunās paaudzes izglītošanai.
Tas ir tikšanās prieks ne tikai pensionētajiem skolotājiem, bet visai Balvu pamatskolas saimei, kas jau laicīgi gatavojas ciemiņu uzņemšanai, gatavojot nelielas pārsteiguma dāvaniņas, ieliekot tajās savu sirds siltumu un pateicību ikvienam pedagogam, kas ir mūsu morālais balsts.
Gan Balvu novada pašvaldības izpilddirektore Inta Kaļva, gan Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes saime ļoti priecājās būt kopā ar skolotājiem, kas joprojām vajadzīgi saviem bērniem, mazbērniem un arī sabiedrībai.
Klātesošie priecājās par Baltinavas dramatiskā kolektīva „Palādas” izrādi „Ontans i Anne”, kā arī kavējās atmiņās pie kafijas galda.