2014. gada 7. oktobris

SKOLOTĀJU DIENA

Bez viņiem ne zināšanas gūtu, ne jautras dienas skolā aizvadītu. Bez viņiem netikt augstās skolās un vēl augstākos amatos. Bez viņiem – mūsu skolotājiem! Katru gadu Latvijas skolās tiek svinēta Skolotāju diena, un mūsu Balvu pamatskola nav izņēmums.
Tā ir emocijām pārpilna diena, kurā skolotāji tiek īpaši lutināti gan no skolēniem, gan viņu vecākiem. Šogad 9.klašu skolēni skolotājiem piedāvāja mūsdienīgu aktivitāti- flešmobu, bet skolas pagalmā notika rīta rosme ar burtiem Aļonas un Karīnas vadībā.
Skolotāju diena ir diena, kad skolotājiem ir jāsaņem lielais „paldies” par neatlaidīgo darbu un sirds kvēli iemācīt ko jaunu, tāpēc nozīmīgās darba jubilejās 13 Balvu pamatskolas skolotājus iepriecināja „Litiņas” īpašniece Lilita Aleksāne. Īpaši tika godināti skolotāji-pensionāri, kas skolai atdevuši vairāk kā 40 sava mūža gadus.
Svētku gaisotne turpinājās, gūstot pieredzi Bērzu sākumskolā, Valmieras sākumskolā un Valmieras Valsts ģimnāzijā, kā arī apmeklējot vokālās grupas "Latvian Voices" koncertu "Rūtoj.."