2015. gada 4. februāris

BALVU PAMATSKOLAS PAŠPĀRVALDES PREZIDENTS ROBERTS PAVLOVSKIS IEGŪST BALVU NOVADA GADA JAUNIEŠU BALVU

Balvu pamatskolas saime lepojas, ka Balvu pamatskolas pašpārvaldes prezidents Roberts Pavlovskis ir ieguvis Balvu novada Gada jauniešu balvu 2014.
Balvai Robertu ieteica skolas direktore, uzsverot, ka Roberts Pavlovskis piesaista jauniešu uzmanību sabiedrībā aktuāliem problēmjautājumiem un rod jauniešos vēlmi pašiem piedalīties šo problēmjautājumu risināšanā. Roberts ir Mammadaba vēstniecības konsuls Balvu pamatskolā, vairakkārt rakstījis projektus, kā rezultātā skolā brīvo laiku skolēni pavada lietderīgi, spēlējot novusu un galda spēles, prot taupīt elektrību un ūdeni.
Jaunietis ar savu personīgo piemēru pierāda citiem un sev, ka spēj uzņemties atbildību, atrast veiksmīgus risinājumus problēmām, sadarboties ar vienaudžiem, skolotājiem, skolas vadību, aktīvi piedaloties starptautisku projektu rakstīšanā un realizēšanā, skolas, Balvu novada un Latvijas vārda popularizēšanā. Roberts ir ne tikai starpnovadu un Latgales reģiona olimpiāžu uzvarētājs, bet arī aktīvs „mākslinieks”, jo dzied skolas vokālajā ansamblī, Balvu Valsts ģimnāzijas korī, Balvu KAC jauktajā korī „Mirklis”, spēlē Balvu mūzikas skolas vijolnieku ansamblī un mācās spēlēt trombonu.
R.Pavlovskis aicina uzturēt azartu, būt aizrautīgiem savos darbos, ar iniciatīvu īstenojot jaunas idejas un projektus, rosina līdzdarboties, aktīvi un radoši pavadīt brīvo laiku, kā arī veicina interesi par kultūru, Latvijas vēsturi, zaļo domāšanu, veselīgu dzīvesveidu un vēl daudz ko citu.