2015. gada 4. februāris

BALVU PAMATSKOLAS MECENĀTS ANDRIS KINDZULIS SAŅEM DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA MEDAĻU UN GODA RAKSTU

"Bagātini savu dzīvi dodams, sniegdams, dāvinādams! Mūsu tautas gudrība vēstī, ka dots devējam atdodas desmitkārt. Tas nav jāpārbauda. Tas ir jau tūkstoškārt pārbaudīts. Dotais atgriežas kā gandarījums, kā prieks, kā dzīves piepildījums un jēga." / M.Zālīte/
28.janvārī – Latvijas prezidenta Kārļa Ulmaņa vārdadienā, Draudzīgā aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijā tika pasniegtas Draudzīgā aicinājuma balvas piecās nominācijās: izcili skolu absolventi; viņu skolotāji; sabiedriskie darbinieki; mecenāti; mediji.
Balvu pamatskola lepojas, ka nominācijā „Mecenāts” par finansiālu ieguldījumu Balvu pamatskolas mācību materiālās bāzes pilnveidošanā goda diplomu un medaļu saņēma SIA „AK-7” valdes loceklis Andris Kindzulis.
Draudzīgā aicinājuma medaļa ir augstākais Draudzīgā aicinājuma fonda apbalvojums, ko piešķir par īpašiem nopelniem Draudzīgā aicinājuma idejas popularizēšanā, īstenošanā, atbalstīšanā un latviskuma uzturēšanā.
Priecē arī fakts, ka šis dāsnais skolas mecenāts apbalvojumu saņēma Draudzīgā aicinājuma 80. Jubilejas gadā. Lai Dieva svētība un izdošanās visos darbos!