2015. gada 4. februāris

BALVU PAMATSKOLA ATBALSTA DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA IDEJU

Noslēdzot Draudzīgā Aicinājuma akciju, 29.janvārī Balvu pamatskolā pulcējās skolas saime, lai svinīgā pasākumā godinātu savas skolas mecenātus un vecākus, kas atbalstījuši skolu, dāvinot tai grāmatas. Tā bija brīnišķīga kopā būšanas stunda, kad skolā satikās skolēni, vecāki, skolas labvēļi un skolotāji, un katram bija ko teikt.
Skolēnu pašpārvaldes prezidents Roberts Pavlovskis uzsvēra, ka Balvu pamatskolas devīze ir vārdi: "Brīnums ir starp mums un mūsos, to dāvāt otram – pašu varā", kā arī visu skolēnu vārdā solīja savas pirmās skolas vārdu spodrināt ar mācību rezultātiem, ar sasniegumiem sportā, ar apzinīgumu nodarbībās, ar deju un dziesmu, ar teātra spēli. Bērni ir visu mūsu lielākā dāvana, tāpēc ar aizrautību sekojām, ka skolēni priecē mūs ar savu dejas soli, likdami atcerēties savas pirmās skolas gaitas.
Vecāku Domes priekšsēdētāja Liene Ivanova, uzrunājot klātesošos un pateicoties vecākiem par Draudzīgā aicinājuma idejas atbalstīšanu, lika padomāt, kas ir svarīgāk- dāvināt vai saņemt dāvanu? Vai mums atliek laiks mazajam, bet tik vajadzīgajam vārdiņam „paldies”? Skolotāji saņēma dāvanu, ko vecāku vārdā pasniedza Arnis Graps- emocionālu saksofona mūziku.
Dāvanu jeb skaistas dziesmas skolai pasniedza arī skolotājas, bet skolas vadība bija sarūpējusi īpašu pārsteigumu- slēpju gludekli, kas tik ļoti nepieciešams skolēniem.
Suminot visus skolas labvēļus, kopā tika secināts, ka Draudzīgais Aicinājums ir dāvināšanas prieks, dāvanu saņemšanas prieks un paldies pateikšanas brīdis, tāpēc Balvu pamatskolas saime, īpaši skolēni, saka
PALDIES visiem Balvu pamatskolas labvēļiem un vecākiem, kas atbalstīja Draudzīgā Aicinājuma ideju! Mēs lepojamies ar jums!