2014. gada 17. decembris

KLĀT ZIEMSVĒTKU LAIKS...

Ar vēja spārniem atlido advente, sākas Ziemassvētku gaidīšanas laiks. Šogad esam apņēmušies priecāties un gaidīt svētkus kā bērni - tik neviltoti un patiesi, spējot saskatīt katrā sniegpārsliņā vai egles zariņā ko brīnišķīgu un jauku, tāpēc pulcējāmies Balvu pamatskolas aktu zālē, lai kopā- skolēni, vecāki, vecvecāki, skolotāji- piedalītos Ziemassvētku darbnīcā, visi kopā radītu Ziemassvētku brīnumu.
Tā ir fantastiska sajūta, kad mazajiem pirkstiņiem pieskaras gādīgā māmiņas vai vecmāmiņas roka, pāri pārslīd spēcīgā tēta plauksta, darbiņu palīdz izveidot tik pazīstamās skolotājas rokas.
Radošās darbnīcas vadītājas Larisa Berne un Rita Lipāne katram palīdzēja uzplaucēt pasakainu ziedu, kas visu svētku laiku „ziedēs” Balvu pamatskolas telpās un priecēs ikvienu ciemiņu. Svētku noskaņu radīja Jānis Ločmelis, kurš dziesmā saliedēja vienā saimē mazos skolēnus, vecākus un skolotājus, likdams saprast, ka Ziemassvētki ir jaukākie, mīļākie un mīlestības pilnākie svētki, ko varam pavadīt visi kopā darbojoties, dziedot un parunājoties.
Miera un mīlestības pilnus visiem Ziemassvētkus!