2014. gada 1. aprīlis

PAVASARI, ESI SVEICINĀTS!

Balvu pamatskolā par skaistu tradīciju jau kļuvušas ikmēneša skolotāju un vecāku tikšanās, tāpēc 26.martā jau 7.reizi skolā kopā sanācām, lai mācītos saskatīt, aizdomāties un vienkārši priecāties par pavasari!
Pasākumu vadīja direktores vietniece L.Krištopanova, kura raksturoja pavasari kā procesu, kurā iekšā ir ikviens no mums. Ne tikai vērojot, bet izdzīvojot, izsmaržojot, izgaršojot. Tikšanās prieku bagātināja skolas estētikas pulciņa meitenes, kas klātesošos iepazīstināja ar ziemas un pavasara apģērbu kolekciju. Pulciņa vadītāja skolotāja Ž.Ivanova neatpalika no savām mazajām „modes dāmām”, bet nodejoja austrumu deju. Neiztika arī bez dziesmām par pavasari un ģimeni, ko skaisti dziedāja skolas vokālais ansamblis skolotājas G.Ripas vadībā. Tā kā Balvu pamatskola atgādina pavasarīgu dārzu, kurā dzird dažādas valodas, tad šoreiz ieklausījāmies ne tikai latviešu, bet arī krievu valodā. Vecāko klašu skolēni, kas piedalījās starptautiskajā fabulu festivālā Igaunijā, šoreiz ar fabulām iepazīstināja klātesošos. Iepriecina tas, ka gan skolotājus, gan vecākus ar dziesmām priecēja skolas absolvente Svetlana Duļko. Tāpat pasākumā piedalījās skolas deju grupa „Varavīksne”, ko vada skolotāja Ž.Ivanova.
Paldies visiem vecākiem, kas kopā ar skolas saimi atbalsta tādas vērtības kā draudzīgums, saliedētība, ģimeniskums, sabiedriskums, mērķtiecība, arī uzdrīkstēšanās. Jo katrs mēs esam tik skaisti, cik sevī atspoguļojam dabas skaistumu. Un tik gudri, cik gudri iekļaujamies tās procesos. Tik bagāti, cik paši sastrādājuši, redzējuši, izzinājuši un novērtējuši.
Jauku pavasara gaidīšanas laiku!