2013. gada 11. septembris

Balvu pamatskola saņem Ata Kronvalda fonda “Ceļojošās pūces” balvu

9. jūlijā Izglītības un zinātnes ministrijā tika pasniegta ceļojošā balva "Lielā Pūce" un "Mazā Pūce", kas jau 24 gadus tiek nodota labākajiem skolu kolektīviem mācību gadā par sekmīgu darbu talantīgo skolēnu izglītošanā.
Šogad balvu pasniedza Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Ina Druviete, IZM Valsts izglītības satura centra vadītājs Guntis Vasiļevskis un Ata Kronvalda fonda prezidents Henriks Danusēvičs.
Pasākumā tika apbalvotas 5 labākās lielās un 5 labākās mazās skolas. Valmieras Mazo skolu kategorijā ceļojošās pūces balvu ieguva Daugavpils Saskaņas pamatskola, Rīgas 89. vidusskola, Rīgas Herdera vidusskola, Rudzātu pamatskola un Balvu pamatskola.
Latvijas skolu novērtējumā šajā mācību gadā iekļuvušas (atzinību talantu izvērtēšanas pasākumos guvušas) 111 lielās un 129 mazās skolas.
Balvu pamatskola lepojas ar skolotājiem Aldi Voitu, Lilitu Leišavnieci un Inetu Gargurni un viņu skolēniem Matīsu Zelču, Arti Duļbinski, Deividu Bebinu, Jeļenu Vasiļjevu un Agnesi Lipsku, kas šajā mācību gadā guvuši izcilus mācību darba rezultātus un skolai ieguvuši 5.vietu Latvijas skolu reitingā.

 Pilns Latvijas skolu novērtējums portālā www.skolureitings.lv.