2012. gada 11. decembris

Vecāku nedēļas norise skolā

Balvu pamatskolā no 26. līdz 30. novembrim notika Vecāku nedēļa.
26. novembrī vecāku izglītošanas programmas ietvaros visi interesenti tika aicināti uz nodarbību „Piecas mīlestības valodas,” kuru vadīja Leontīna Paršova. Pēc nodarbības audzinātāji aicināja vecākus uz klasēm, kur 284 vecāki turpināja sarunu par mācību un audzināšanas darba jautājumiem.
27. novembrī skolotāji piedāvāja vecākiem iespēju apmeklēt mācību stundas. Tas deva vecākiem iespēju vērot savu bērnu darbu stundās, kā arī saņemt konsultāciju, ja ir radušās grūtības mācību darbā vai attiecībās ar klases biedriem. Šo iespēju izmantoja 96 vecāki.
28.novembrī skolas atbalsta personāls - skolas psiholoģe, logopēdi - uz individuālu sarunu aicināja vecākus, lai ieteiktu, kā palīdzēt bērnam, kuram ir logopēdiski traucējumi, mācību vai uzvedības problēmas. 94 vecāki tikās ar skolotājiem un atbalsta personālu individuāli.
29. novembrī notika skolas Domes sēde, kurā tika izskatīti jautājumi, kas ir saistīti ar skolas dzīvi. Tika uzklausīti vecāku ierosinājumi skolas darba uzlabošanai. Balvu pamatskolas Vecāku Dome pateicās Rasmai Siliniecei par Domes vadīšanu un ievēlēja jaunu vadītāju. Tagad Balvu pamatskolas Domes vadītāja ir Renāte Preimane.
30. novembrī notika Vecmāmiņu klubiņš. Nodarbību vadīja Mākslas skolas direktore Elita Teilāne. 23 vecmāmiņas kopā ar mazbērniem apguva dekupāžas tehniku. Nodarbības gaitā tika izgatavoti ļoti interesanti dekori, kurus var izmantot kā Ziemassvētku dāvaniņu.
Visas nedēļas garumā audzināšanas stundas „Esi drošs un laimīgs” vadīja skolēnu vecāki. Stundās runāja par drošību un labām attiecībām skolēnu vidū.

Skolas sapulce




Klašu sapulces




 

Skolas Domītes sēde



 

Vecmāmiņu klubiņa nodarbības